Wake me up

Behöver du motivation och energi att kämpa dig framåt i livet? 

Oavsett om det handlar om att skaffa sitt första jobb, sätta mål eller för att arbeta med sitt välmående, så är coachande samtal ett optimalt verktyg för dig. Coachande samtal kan även vara till stor hjälp för dig som tillfälligt känner dig lite nere eller lågmäld, för där är vi alla ibland. 

Motivationen kommer aldrig att knacka på din dörr, du behöver göra något för att skapa motivation. Samtal med en coach kan vara första steget framåt. 

Hos Wake Me Up få alla 16-22 år gratis coachande samtal hos våra professionella coacher. 

Bokningen och samtalen sker i vår app ”Wake me up” eller via denna länk: https://se.visibacare.com/wakemeup/booking

Om du väljer att gå via länken, istället för att ladda ner appen till mobilen, behöver du använda webbläsaren google chrome eller firefox i din dator för att verktyget ska fungera. 

Du loggar in med ditt bank-id, bokar tid med den coach du själv väljer och kopplar sedan upp till videosamtalet när din tid startar. 

Alla samtal är konfidentiella och ni kan boka in fler samtal tillsammans om du önskar det.

Det finns en missuppfattning om att livet ska vara lätt och enkelt att leva. Så är det ju faktiskt inte, livet bjuder ständigt på utmaningar och motgångar. För att skapa förutsättningar för att hantera utmaningarna så kan du redan idag arbeta för ett gott och stabilt välmående. 

Det kan tränas, precis som att du kan träna din fysiska hälsa. Ämnen som är viktiga för att du ska må bra kan bland annat vara relationer, känslohantering, självkänsla och stresshantering. Oavsett vad du har för utmaning framför dig, så finns det en coach som lyssnar och hjälper dig att reflektera kring vad just du behöver.

Har du frågor om coachande samtal passar just dig och din situation? Har du frågor om hur bokningen går till? Oavsett vad du har för frågor och funderingar är du välkommen att kontakta mig via mail eller telefon.

julia.karhu@wakemeup.se

0733-905057

www.wakemeup.se


Behöver du hjälp med psykisk sjukdom eller psykologisk behandling? I så fall rekommenderar vi dig att direkt kontakta din ungdomsmottagning eller vårdcentral. Hos Wake Me Up arbetar vi främjande med välmående och personlig utveckling.